Quick Help

Knowledgebase is a categorized collection of answers to frequently asked questions (FAQ) and articles. You can read articles in this category or select a subcategory that you are interested in.Обновяване на раздел "Често задавани въпроси"

Очаквайте в най-скоро време актуализиране и обновяване на статиите в раздел "Често задавани въпроси"!!!


 Какви са сроковете за заплащане на дадена поръчка?

Solution

Ако сте направили поръчка през сайта е необходимо тя да бъде заплатена в следните срокове:

  • За заплащане чрез банков превод - плащането Ви трябва да бъде извършено в срок до 3 работни дни след завършване на поръчката Ви.
  • За заплащане чрез EasyPay - след като завършите поръчката си е необходимо да влезете в страницата за потвърждаване на поръчката и да попълните формуляр за потвърждение на заплащането чрез EasyPay.
    До 24 часа ще получите код за заплащане на поръчката Ви чрез EasyPay, ако акаунтът, от който е направена поръчката, се асоциира с акаунта, от който е направена заявката за заплащане.
    Кодът за заплащане чрез EasyPay е валиден няколко часа и при забавяне от Ваша страна да отидете до най-близкият офис на EasyPay , кодът става невалиден и трябва да пуснете нова заявка за заплащане на поръчката Ви чрез EasyPay (от страницата за потвърждение на заплащането), за да получите нов код.

Поръчки, които са все още неплатени, в срок по-голям от 5 работни дни, се анулират!

 
Was this article helpful? yes / no


© 2019 @$@LT Web. Всички права запазени!