Quick Help

Библиотеката (КБ) представлява категоризирана колекция от отговори на Често задавани въпроси и/или статии. Можете да преглеждате статиите в дадена категория или подкатегория в зависимост от Вашия избор.Обновяване на раздел "Често задавани въпроси"

Очаквайте в най-скоро време актуализиране и обновяване на статиите в раздел "Често задавани въпроси"!!!


 Какви са сроковете за заплащане на дадена поръчка?

Решение / Статия

Ако сте направили поръчка през сайта е необходимо тя да бъде заплатена в следните срокове:

  • За заплащане чрез банков превод - плащането Ви трябва да бъде извършено в срок до 3 работни дни след завършване на поръчката Ви.
  • За заплащане чрез EasyPay - след като завършите поръчката си е необходимо да влезете в страницата за потвърждаване на поръчката и да попълните формуляр за потвърждение на заплащането чрез EasyPay.
    До 24 часа ще получите код за заплащане на поръчката Ви чрез EasyPay, ако акаунтът, от който е направена поръчката, се асоциира с акаунта, от който е направена заявката за заплащане.
    Кодът за заплащане чрез EasyPay е валиден няколко часа и при забавяне от Ваша страна да отидете до най-близкият офис на EasyPay , кодът става невалиден и трябва да пуснете нова заявка за заплащане на поръчката Ви чрез EasyPay (от страницата за потвърждение на заплащането), за да получите нов код.

Поръчки, които са все още неплатени, в срок по-голям от 5 работни дни, се анулират!

 
Беше ли полезна информацията? да / не

Доп. информация

Статия номер: 13

Категория: Начини за заплащане на дадена услуга

Дата: 12.11.2015г. 17:00:11ч.

Прегледи : 47

Рейтинг (Гласове): Рейтинг на статията 3.0/5.0 (2)© 2019 @$@LT Web. Всички права запазени!